In urma unui studiu efectuat timp de 18 ani, cercetatorii din New Orleans au ajuns la concluzia ca exista o legatura intre consumul de legume verzi si reducerea riscului la diabet de tip 2 la femei.
Rezultatele cercetării, publicate într-o revistă de specialitate, arată că riscul de diabet este diminuat cu 10% la fiecare masă “verde” zilnică. In schimb s–a observat ca a crescut diabetul in randul femeilor care consuma frecvent suc de fructe!
In urma unui studiu efectuat timp de 18 ani, cercetatorii din New Orleans au ajuns la concluzia ca exista o legatura intre consumul de legume verzi si reducerea riscului la diabet de tip 2 la femei.
Rezultatele cercetării, publicate într-o revistă de specialitate, arată că riscul de diabet este diminuat cu 10% la fiecare masă “verde” zilnică. In schimb s–a observat ca a crescut diabetul in randul femeilor care consuma frecvent suc de fructe!
In urma unui studiu efectuat timp de 18 ani, cercetatorii din New Orleans au ajuns la concluzia ca exista o legatura intre consumul de legume verzi si reducerea riscului la diabet de tip 2 la femei.
Rezultatele cercetării, publicate într-o revistă de specialitate, arată că riscul de diabet este diminuat cu 10% la fiecare masă “verde” zilnică. In schimb s–a observat ca a crescut diabetul in randul femeilor care consuma frecvent suc de fructe!
In urma unui studiu efectuat timp de 18 ani, cercetatorii din New Orleans au ajuns la concluzia ca exista o legatura intre consumul de legume verzi si reducerea riscului la diabet de tip 2 la femei.
Rezultatele cercetării, publicate într-o revistă de specialitate, arată că riscul de diabet este diminuat cu 10% la fiecare masă “verde” zilnică. In schimb s–a observat ca a crescut diabetul in randul femeilor care consuma frecvent suc de fructe!