Pe masura ce pregatirile pentru B`estfest intra pe ultima suta de metri, organizatorii pun la punct ultimele detalii, pregatind pentru backstage 1.000 de prosoape, 800 de litri de apa, 1.200 de cutii de bere, 500 de litri de suc, peste 100 de litri de vin si 140 de litri de votca si whisky. Pe langa aranjamentele destinate artistilor, potrivit organizatorilor B`estfest, care va avea loc vineri, sambata, duminica si pe 11 iulie, in parcarea Romexpo, in perimetrul festivalului vor fi amplasate mai multe zone-restaurant, precum si numeroase baruri, achizitionarea produselor alimentare si a bauturilor urmand sa se faca doar pe baza jetoanelor, la fel ca si la editia de anul trecut.
Jetoanele pot fi procurate de la casieriile festivalului, iar la sfarsitul fiecarei zile, jetoanele in plus pot fi schimbate inapoi in bani. Publicul va avea la dispozitie un meniu variat de feluri de mancare, de la sandvisuri si mici, frigarui sau carnaciori pe gratar, pana la specialitati italiene, chinezesti si multe alte sortimente. In ceea ce priveste bauturile, in spatiul festivalului vor fi disponibile: bere la pahar, racoritoare, apa, limonada si suc proaspat de portocale. De asemenea, vor exista si anul acesta vanzatori mobili de bere. Printre artistii care vor urca pe scenele festivalului la sfarsitul saptamanii se numara Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Nouvelle Vague, Manu Chao, Nelly Furtado, Sunrise Avenue, Roisin Murphy.
Pe masura ce pregatirile pentru B`estfest intra pe ultima suta de metri, organizatorii pun la punct ultimele detalii, pregatind pentru backstage 1.000 de prosoape, 800 de litri de apa, 1.200 de cutii de bere, 500 de litri de suc, peste 100 de litri de vin si 140 de litri de votca si whisky. Pe langa aranjamentele destinate artistilor, potrivit organizatorilor