Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumtorilor (ANPC) vor verifica, pe durata acestei veri, modul de comercializare a produselor perisabile, scopul urmarit fiind de a proteja clientii împotriva riscului de a consuma alimente alterate din cauza conditiilor necorespunzatoare de depozitare.
În cadrul acetei actiuni vor fi controlate unitatile de alimentatie publica de tip fast-food, snack-bar, bufet tip expres, rotiserii, terase, restaurante si pizzerii, precum si chioscurile din incinta strandurilor,piscinelor si din zonele de agrement. Specialistii ANPC recomanda verificarea etichetei cu termenul de valabilitate a alimentelor, prcum si analizarea modului de prezentare a personalului de servire (curatenia mâinilor, echipament de protectie).
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumtorilor (ANPC) vor verifica, pe durata acestei veri, modul de comercializare a produselor perisabile, scopul urmarit fiind de a proteja clientii împotriva riscului de a consuma alimente alterate din cauza conditiilor necorespunzatoare de depozitare.
În cadrul acetei actiuni vor fi controlate unitatile de alimentatie publica de tip fast-food, snack-bar, bufet tip expres, rotiserii, terase, restaurante si pizzerii, precum si chioscurile din incinta strandurilor,piscinelor si din zonele de agrement. Specialistii ANPC recomanda verificarea etichetei cu termenul de valabilitate a alimentelor, prcum si analizarea modului de prezentare a personalului de servire (curatenia mâinilor, echipament de protectie).