Organizaţia studenţească AIESEC Craiova a sărbătorit vineri 17 ani de la înfiinţare. „Aniversăm astăzi (ieri - n.r.) 17 ani de existenţă. În toţi aceşti ani am realizat proiecte îndrăzneţe“, a declarat Aura Stan, responsabilă cu presa în cadrul AIESEC Craiova. La conferinţa de presă organizată cu acest prilej la sediul GdS, au participat foşti şi actuali membri ai organizaţiei din Craiova, care au demonstrat că AIESEC este un punct de plecare în carieră. „În AIESEC am experimentat ceea ce şcoala nu oferea, şi nici acum nu oferă ca şi curriculă, la nivel liceal sau universitar, nepredându-se bazele antreprenor-ship-ului. Această organizaţie a oferit mediului de afaceri antreprenori şi lideri de succes“, a declarat Radu Mirea, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţii, preşedinte AIESEC Craiova în perioada 1993-1994. Alt exemplu în acest sens sunt Elena Călin, vicepreşedinta AIESEC Craiova între 1993-1995, care, după şcoala AIESEC a pus, în 2002, în Bucureşti, bazele unei companii care face training, precum şi Adrian Cojocaru, preşedinte AIESEC Craiova în perioada 2004-2005, actual country-manager pentru o firmă de cosmetice.
Despre AIESEC Cu o experienţă de 60 de ani în dezvoltarea tinerilor ca lideri în societate şi în oferirea de stagii de practică internaţională, AIESEC este recunoscută de ONU drept cea mai mare organizaţie internaţională studenţească. Prezentă în 1.100 de universităţi din lume, organizaţia este în România de 18 ani, în 13 din cele mai mari centre universitare din ţară.
Printre proiectele îndrăzneţe de succes desfăşurate de AIESEC Craiova anul acesta se numără „Learn to change the future“, „World citizenship“ şi „Seminarul tinerilor lideri“. Organizaţia studenţească AIESEC Craiova a sărbătorit vineri 17 ani de la înfiinţare. „Aniversăm astăzi (ieri - n.r.) 17 ani de existenţă. În toţ