Cerbul de Aur readuce muzica de calitate în oraşul de la poalele Tâmpei. Pentru artiştii români, noua ediţie este o provocare, iar pentru public, o reîntoarcere la ceea ce aproape an de an a
Cerbul de Aur readuce muzica de calitate în oraşul de la poalele Tâmpei. Pentru artiştii români, noua ediţie este o provocare, iar pentru public, o reîntoarcere la ceea ce aproape an de an a fost tradiţie.
Titi Dincă, directorul festivalului, cunoscuta interpretă Mihaela Mihai şi Andra, câştigătoarea locului II din 2005, vorbesc despre importanţa festivalului şi despre ceea ce înseamnă el pentru un artist care urcă pe scena de la Braşov.
"Pentru mine, Cerbul de Aur a fost o intensă aventură profesională, un vârtej de emoţii, de dorinţe, de surprize, de responsabilităţi", spune Mihaela Mihai.
Deşi Cerbul de Aur nu a mai fost organizat din 2005, când câştigătoare a fost Linda, iubitorii muzicii nu l-au uitat.
"Am putut observa multă bucurie pe feţele unor oameni din diferite generaţii şi mult interes din partea unor oameni la care te aşteptai la alte tipuri de abordare atunci când au auzit că <> ", spune Titi Dincă.
După doi ani de absenţă nemotivată, festivalul se întoarce la Braşov, în perioada 3-7 septembrie
Muzica bună va răsuna din nou în oraşul de la poalele Tâmpei. Festivalul Cerbul de Aur revine în forţă la 40 de ani de la prima ediţie.
Cerbul de Aur readuce muzica de calitate pe scena din Braşov. Pentru artiştii români noua ediţie este o provocare, iar pentru public, o reîntoarcere la ceea ce aproape an de an a fost tradiţie.
"Scena Cerbului este un loc magic. Orice interpret sau trupă din România care este la festival intră inevitabil în istoria muzicală şi uneori chiar simpla participare este percepută ca un premiu", spune Titi Dincă, directorul festivalului despre ceea ce înseamnă el