Mai multi romani au cumparat deja tigari electronice, fie pentru ca ar fi mai sanatoase, fie pentru a se lasa de fumat. Producatorii chinezi spun despre e-tigari ca nu prezinta niciun pericol pentru sanatate, deoarece contin doar nicotina, nu si miile de subtante toxice existente intr-o tigara conventionala.
Cu toate acestea, nu s-au realizat inca teste care sa garanteze siguranta tigarilor electronice. Atat in Romania, cat si in strainatate, tigarile electronice se comercializeaza, in general, pe internet. O astfel de tigara costa in jur de 400 de lei.
Poate fi insa folosita ani intregi. Ceea ce trebuie reinnoit constant este cartusul. Acesta din urma dureaza cat 30 de tigari conventionale. E-tigara satisface nevoia de nicotina si asigura ritualul clasic al fumatului. In plus, reduce riscul de imbolnavire provocat de fumatul pasiv.
Unii prefera e-tigarile pentru ca ar fi mai sanatoase, altii pentru ca vor sa se lase de fumat
Sute de romani au cumparat deja cel putin o tigara electronica. Aceasta costa in jur de 400 de lei, dar poate fi folosita ani la rand.
In multe dintre statele membre ale Uniunii Europene, s-a interzis fumatul in locurile publice, inclusiv in baruri si cluburi. De anul viitor, in localurile romanesti, jumatate din spatiul alocat clientilor va trebui sa fie obligatoriu destinat nefumatorilor.
Integral in Adevarul Mai multi romani au cumparat deja tigari electronice, fie pentru ca ar fi mai sanatoase, fie pentru a se lasa de fumat. Producatorii chinezi spun despre e-tigari ca nu prezinta niciun pericol pentru sanatate, deoarece contin doar nicotina, nu si miile de subtante toxice existente intr-o tigara conventionala.
Cu toate acestea, nu s-au realizat inca teste care sa garanteze siguranta tigarilor electronice. Atat in Romania, cat si in strainatate, tigarile electronic