O locatie centrala, o investitie initiala de 70.000 de euro in renovare, utilaje pentru bucatarie, mobilier si un meniu adaptat in permanenta la cerintele clientilor sunt doar cateva din ingredientele care aduc profitul unui restaurant.
Alexandru Papadopol, alias Papi, este nu doar un actor foarte talentat, ci si o persoana cu simtul afacerilor. Cu tot programul solicitant pe care il presupun filmarile pentru rolurile din telenovelele in care joaca, Alexandru Papadopol a gasit timp pentru a se asocia cu fratele sau, Mircea Papadopol, pentru a deschide restaurantul "La Papi". O locatie centrala, o investitie initiala de 70.000 de euro in renovare, utilaje pentru bucatarie, mobilier si un meniu adaptat in permanenta la cerintele clientilor sunt doar cateva din ingredientele care aduc profitul unui restaurant.
Alexandru Papadopol, alias Papi, este nu doar un actor foarte talentat, ci si o persoana cu simtul afacerilor. Cu tot programul solicitant pe care il presupun filmarile pentru rolurile din telenovelele in care joaca, Alexandru Papadopol a gasit timp pentru a se asocia cu fratele sau, Mircea Papadopol, pentru a deschide restaurantul "La Papi".