Cotidianul italian L'Espresso a informat, ieri, ca tiganii romani din preajma Bucurestiului au dat peste o mina de aur. Este vorba despre realizarea unei megaproductii italiene, 'Barbarossa', unde cateva sute de tigani primesc intre 400 si 500 de euro pe saptamana pentru figuratie. Regizorul filmului, Renzo Martinelli, considera ca face o economie uriasa, mai ales ca pretul realizarii productiei este estimat la peste 30 de milioane de dolari. Actiunea are la baza istoria infrangerii imparatulu Cotidianul italian L'Espresso a informat, ieri, ca tiganii romani din preajma Bucurestiului au dat peste o mina de aur. Este vorba despre realizarea unei megaproductii italiene, 'Barbarossa', unde cateva sute de tigani primesc intre 400 si 500 de euro pe saptamana pentru figuratie. Regizorul filmului, Renzo Martinelli, considera ca face o economie uriasa, mai ales ca pretul realizarii productiei este estimat la peste 30 de milioane de dolari. Actiunea are la baza istoria infrangerii imparatulu
Cotidianul italian L'Espresso a informat, ieri, ca tiganii romani din preajma Bucurestiului au dat peste o mina de aur. Este vorba despre realizarea unei megaproductii italiene, 'Barbarossa', unde cateva sute de tigani primesc intre 400 si 500 de euro pe saptamana pentru figuratie.
Regizorul filmului, Renzo Martinelli, considera ca face o economie uriasa, mai ales ca pretul realizarii productiei este estimat la peste 30 de milioane de dolari. Actiunea are la baza istoria infrangerii imparatului Barbarossa de catre '900 de valorosi lombarzi', condusi de Alberto da Giussano. Locul ales initial pentru filmare a fost orasul italian Legnano, unde a avut loc batalia istorica in 1176. Regizorul Renzo Martinelli a decis insa sa puna in scena lupta in padurea de la Calugareni.
Actorii de ocazie, isteti si ascultatori 'Aici imi pot permite o echipa de 130 de persoane, dintre care do