Dacă ai între 18 şi 35 de ani, spirit de echipă şi iniţiativă, eşti o persoană punctuală, corectă, îţi place să lucrezi cu oamenii şi poţi să iei decizii rapide, ai toate şansele să lucrezi la un restaurant Bellini din Capitală.
Până la finele anului, sunt scoase la concurs 40 de locuri de muncă. Se caută ospătari, casiere, picoli, bucătari şi ajutori de bucătar. Venitul lunar este alcătuit din salariul de bază (540 de lei), la care se adaugă bacşişul (acesta este de cel puţin cinci-şase ori mai mare decât salariul).
„Un ospătar poate depăş i lejer 1.000 de euro pe lună datorită bacşi- şului“, spune Tiberiu Mânzea, ospătar al restaurantului Bellini din zona Tineretului. Pentru a obţine unul dintre aceste posturi trebuie să treci de un interviu de angajare, în cadrul căruia va trebui să dovedeşti că-ţi doreşti foarte mult să lucrezi în acest domeniu şi să vorbeşti despre experienţele tale anterioare pe piaţa muncii.
„Experienţa în domeniu şi cunoaşterea limbii engleze reprezintă un avantaj“, spune Sorin Muşat, administratorul restaurantelor Bellini. Dacă vei trece de interviu, va urma o săptămână de probă. În acest timp va trebui să înveţi meniul (asta înseamnă să ştii şi ce conţine fiecare fel de mâncare) şi să serveşti ireproşabil clienţii. Două zile lucrezi de la ora 10.30 la 24.00, iar următoarele două zile ai liber. CV-urile se depun la office@bellini.ro.