„Bea soro!“, spune. Are ochii împăienjeniţi de dimineaţă, părul lung, bustul dezgolit şi o sticlă de bere la doi litri. E ieftină berea, dar nu mai contează. Sursa: Codrin PrisecaruSursa: Codrin Prisecaru
1 /.
În Vama Veche e bine să profiţi de ce mai este încă ieftin. Şi bei, mai ales că în cazul ăsta este gratis.
Dacă vin cel puţin trei grupuri de băieţi generoşi ca pletosul de mai sus, ai o seară cu voie bună, un amestec de băuturi care ar putea fi fatal unei neexperimentate, ţigări la discreţie, iar buzunarele tale rămân la fel de pline ca atunci când ai ieşit din cort sau din cameră. Mai ales că bugetul e redus.
Reţeta de succes: se ia cel puţin o prietenă, se duce de mână până la Stuf în Vamă, se agaţă rapid de stâlp, iar tu te roteşti în jurul ei cât poţi mai vesel. Garantat vor apărea cel puţin doi sărbă toriţi care vor să vă cinstească de ziua lor, un grup de străini bucuroşi de ospitalitatea specifică românilor şi dornici s-o răsplătească în alcool oferit băştinaşelor şi încă un grup-două de băieţi veseli care ar face woodstockerii mândri: „Make love, not war“, pe băutura lor şi distracţia voastră.
Manual de „luat la bord“
Cea mai eficientă metodă de abordare de gen masculin, extrem de avantajoasă pentru genul feminin, este cea prin „împrejmuire“. Apare un tip, simpatic sau nu, contează mai puţin. Îţi întinde o sticlă de bere, să zicem. Bei o gură- două, că nu-i frumos să refuzi.
Chiar dacă mama te-a învăţat să nu vorbeşti cu străini, de băut n-a zis nimic. Faceţi un pic de conversaţie: „De unde eşti? Dansezi mişto. Ce-mi place piesa asta. Prietena ta e singură?“ etc.
Odată deschis drumul, vin prietenii lui. Care n-au pierdut timpul şi au cumpărat băutură. De mai multe feluri, ca să nu se plictisească. Şi începi să afli că pe unul îl cheamă Victor, pe celălalt An