Simplu, foarte gustos si usor de preparat.
Ingrediente: 500 grame de biscuiti simpli, 3 pachete de unt, o cana de zahar, 6 linguri de faina, 300 g lapte dulce, esenta de rum, praf de vanilie, 2 tablete de ciocolata amaruie, o portie dubla de cafea naturala.
Mod de preparare:
Biscuitii inmuiati in cafea se aseaza pe o tava, 4×4 bucati, se ung cu crema obtinuta din laptele fiert cu faina, la care se adauga zaharul, zaharul vanilat, ciocolata topita, esenta de rum si vanilia, se aseaza deasupra inca un strat de biscuiti, apoi crema, si tot asa , ies vreo 6 randuri dupa care se orneaza cu restul cremei tot tortul si se pune la rece.
Simplu, foarte gustos si usor de preparat.
Ingrediente: 500 grame de biscuiti simpli, 3 pachete de unt, o cana de zahar, 6 linguri de faina, 300 g lapte dulce, esenta de rum, praf de vanilie, 2 tablete de ciocolata amaruie, o portie dubla de cafea naturala.
Mod de preparare:
Biscuitii inmuiati in cafea se aseaza pe o tava, 4×4 bucati, se ung cu crema obtinuta din laptele fiert cu faina, la care se adauga zaharul, zaharul vanilat, ciocolata topita, esenta de rum si vanilia, se aseaza deasupra inca un strat de biscuiti, apoi crema, si tot asa , ies vreo 6 randuri dupa care se orneaza cu restul cremei tot tortul si se pune la rece.