Claudiu Bleonţ, Simona Sensual, Maria Cârneci, Cosmina Păsărin, Cristina Cioran sau Marius Bodochi vor apărea în noua emisiune a postului, „Cireaşa de pe tort”. Programul debutează la Prima TV din 18 septembrie, de joi până duminică, având personaje principale patru vedete autohtone, care vor găti, pe rând pentru ceilalţi. Vedeta care găteşte va fi urmărită peste tot pe parcursul zilei. Telespectatorii o vor vedea cum face piaţa, cum se plimbă cu limuzina, scuterul sau taxiul, cum cumpără ce trebuie pentru cină, cum negociază preţul cu zarzavagiii sau cum culege ingredientele necesare din propria grădină. Apoi, vedeta ne este prezentată în bucătărie, unde îşi etalează măiestria în ale gătitului.
La finalul cinei, cel care a gătit primeşte puncte de la cei pe care i-a avut invitaţi la masă, luând în calcul gustul mâncării, aranjarea mesei, atmosfera şi modul în care au fost serviţi. În funcţie de numărul de puncte, duminică se desemnează cel care va primi un premiu şi titlul de "Gazda Perfectă".
Horia Vârlan va analiza prestaţia vedetelor în bucătărie. Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA şi posesor al diplomei de „Maestru în Arta Culinară”, Horia a lucrat atât în România, cât şi peste hotare, având o vastă experienţă managerială în activităţile hoteliere. Formatul emisiunii a fost realizat de casa de producţie Paprika Entertainment, responsabilă şi de show-uri precum „Mondenii”, „Schimb de Mame”, „Super Nanny”, „Şantier în lucru” sau „Nuntă în 48 de ore”. Noua emisiune, „Cireaşa de pe tort”, se va difuza până în luna decembrie şi va avea 56 de episoade.