Cartea în care se regăseşte portretul Dianei, cea mai iubite, faţă regală britanică, va fi lansată astăzi la Bucureşti.
La 11 ani de la tragica dispariţie a Prinţesei Diana, petrecută pe 31 august 1997, Editura All lansează în România volumul celebrului moderator american de televiziune Larry King, „Diana, prinţesa inimilor“. Cartea reuneşte cele mai vii amintiri despre ea ale numeroaselor celebrităţi din faimoasa sa agendă, printre care se numără secretarul ei personal, Patrick Jephson, dar şi cunoştinţe mai puţin apropiate, precum Joan Collins.
Unele dintre aceste rememorări sunt pline de sensibilitate, elogiind farmecul, compasiunea şi capacitatea prinţesei de a empatiza cu orice persoană întâlnită, altele sunt pur şi simplu revelatoare în privinţa cauzelor eşecurilor şi slăbiciunilor sale. „Când s-a difuzat ştirea morţii ei, am plâns vreme de trei ore“, spune Tyra Banks, top model de succes.
Inteligentă, chiar dacănu era o intelectuală
„Diana nu era neapărat o frumuseţe, dar arăta bine, avea charismă şi era de o eleganţă care întorcea capetele. Nu era o intelectuală, dar compensa acest lucru cu prisosinţă, fiind foarte inteligentă şi descurcăreaţă“, este portretul prinţesei, făcut de Dickie Arbiter, jurnalist şi comentator de televiziune britanic, fost secretar de presă al Reginei Elisabeta a II-a.
„Destul de ciudat, părerea mea a fost că Diana arăta mult mai bine în fotografii decât în realitate. În afară de asta, era uşor de observat cum îşi putea folosi şarmul enorm cu un efect devastator“, îşi aminteşte actorul britanic Robert Powell. Spre deosebire de Powell, Larry King este de părere că fotografiile n-o avantajau, iar în realitate „era absolut superbă“.
Tânjea după rutina din vieţilefemeilor obişnuite
„Discutam despre teatru, vânătoare sau televiziune; iubea «Phantom