STEREO ● Spectacol cu (ră)sunet
Uneori se pierde din vedere cel mai important lucru de la un festival de muzică: sonorizarea. Să fie superorganizare, să fie superscenă, superlumini, dacă nu-i sunet, nimic nu e! Joi seară, Cerbul s-a auzit bine, bine, foarte bine. Concurenţii au fost în voce, iar Ştefan Bănică Jr ne-a desfătat sufletele şi merită o reverenţă. STEREO ● Spectacol cu (ră)sunet
Uneori se pierde din vedere cel mai important lucru de la un festival de muzică: sonorizarea. Să fie superorganizare, să fie superscenă, superlumini, dacă nu-i sunet, nimic nu e! Joi seară, Cerbul s-a auzit bine, bine, foarte bine. Concurenţii au fost în voce, iar Ştefan Bănică Jr ne-a desfătat sufletele şi merită o reverenţă.
Johann Sebastian Bach ne-a transmis nouă, muritorilor de rînd, că muzica este o armonie în onoarea lui Dumnezeu şi desfătarea permisă sufletului. În a doua seară a fost o armonie la care au lucrat atît artiştii, cît şi... sunetiştii! Dacă la gala de deschidere a festivalului s-a auzit puţin mai bine decît la o şuşă din Cuca Măcăii, joi a fost un sunet potrivit pentru Cerb.
Juriul care, teoretic, ar trebui să-i desemneze pe cei mai buni este format din: Alfredo Tisocco (realizator de concerte, compozitor, pianist şi preşedinte al Cramps Music din Italia), Antero Paivalainen (promoter independent de concerte din Finlanda, fost vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale a Festivalurilor), Dida Drăgan (preşedintele juriului), Eugen Doga, Horia Moculescu, Marty Cintron (solist al trupei No Mercy), Rolf Wetzel (directorul Casei de discuri WESPO, din Germania), Valeriu Lazarov (regizorul primelor două ediţii ale Festivalului Cerbul de Aur) şi Victor Socaciu.
ROCK'N'FOLCLOR. Bănică a dat Braşovului un “Trandafir de la Moldova”
ÎN FLĂCĂRI! Interpreta Chen Luhong din China nu s-a mai putut prezenta la