Luni, 15 septembrie, de la ora 19.00, pe terasa pizzeriei Bella Italia, scriitorul Dan Chisu va gati pentru braileni sase feluri de mincare. Participarea la aceasta incursiune in universul gastronomic al lumii costa 150 de lei. Acest experiment culinar marcheaza debutul cursurilor la Scoala superioara de gastronomie "Bella Italia".
Aceste prime ore de perfectionare, intitulate "Arhitectura farfuriei", vor fi sustinute de presedintele de onoare al scolii, scriitorul si realizatorul TV Dan Chisu. Se vor prezenta informatii referitoare la elemente de decor in diferite productii culinare, sosuri cu efect decorativ, elemente necomestibile de decor - cind si daca, si istoria farfuriei - modele de farfurii in bucataria lumii. Costul de participare la curs este de 100 euro, in care este inclus un DVD cu prezentarea cursului si vol.I si II de "Retete pe muchie de tigaie" povestite de Dan Chisu. In urma acestui curs se va elibera Certificat de participare la un curs de perfectionare.
Dan Chisu este cunoscut realizator de emisiuni gastronomice, documentare, dar si organizator al unor evenimente precum editia romaneasca a Noptii Devoratorilor de Publicitate, Festivalul Dakino sau Festivalul de film independent "Anonimul". El vine pentru a doua oara la Bella Italia.
Luni, 15 septembrie, de la ora 19.00, pe terasa pizzeriei Bella Italia, scriitorul Dan Chisu va gati pentru braileni sase feluri de mincare. Participarea la aceasta incursiune in universul gastronomic al lumii costa 150 de lei. Acest experiment culinar marcheaza debutul cursurilor la Scoala superioara de gastronomie "Bella Italia".
Aceste prime ore de perfectionare, intitulate "Arhitectura farfuriei", vor fi sustinute de presedintele de onoare al scolii, scriitorul si realizatorul TV Dan Chisu. Se vor prezenta informatii referitoare la elemente de decor in diferite productii culi