Toamna fiind pe sfârşite febra cumpărăturilor de sezon a cuprins în special gospodinele. Zilele tradiţionale de piaţă la Sighişoara sunt miercuri şi sâmbătă, totuşi producătorii care îşi vând marfa în Piaţa Mare agro-alimentară au clienţi şi în celelalte zile ale săptămânii. Ieri, fiind zi de miercuri, piaţa a fost luată cu asalt de cumpărători, la mare căutare fiind legumele şi strugurii pentru vin. Castraveţii se vindeau cu 4 lei kilogramul, gogoşarii cu 5 lei l, vinetele cu 2,50 lei, ardeiul gras se vindea cu 4 lei, gogonelele costau 2 lei, ardeii kapia 5 lei, ceapa 2 lei, varza şi cartofii se vindeau cu 1 leu, ceapa albă se vinde cu preţuri cuprinse între 1,50 şi 2 lei kilogramul, iar legătura de hran costa 2 lei. In hala de lactate se vindea caş cu 17 lei kilogramul, telemea cu 16 lei, brânza cu 18 lei şi urda cu 12 lei kilogramul. La raionul de fructe predominau strugurii de masă care se vindeau cu preţuri cuprinse între 2,5 şi 5 lei kilogramul, prunele cu 2,5 lei, merele cu 2,5 lei, iar gutuile şi perele se vindeau cu 4 lei kilogramul.
De cel mai mare succes s-a bucurat însă singurul comerciant din piaţă care vindea struguri pentru vin la preţul declarat de 1,5 lei kilogramul care după negocieri, în funcţie de cantitatea cumpărată, putea cobori până la 1 leu kilogramul. „Am venit la Sighişoara din Panciu, judeţul Vrancea, pentru a vinde struguri amestec pentru vin. Suntem aici de două zile şi vânzarea merge foarte bine, am vândut două tone de struguri într-o singură zi”, s-a arătat încântat vânzătorul de struguri.
Toamna fiind pe sfârşite febra cumpărăturilor de sezon a cuprins în special gospodinele. Zilele tradiţionale de piaţă la Sighişoara sunt miercuri şi sâmbătă, totuşi producătorii care îşi vând marfa în Piaţa Mare agro-alimentară au clienţi şi în celelalte zile ale săptămânii. Ieri, fiind zi de miercuri, piaţa a fost luată cu asalt de cu