Departe de lumea dezlănţuită, pitit printre dealuri copleşite de vii cu struguri dulci şi aromaţi, pe un drum şerpuit şi îngust ce face legătura cu Siena, într-un peisaj idilic, desprins parcă din poveşti, se află sătucul San Felice. De fapt, nu e nici un sătuc, pentru că aici nu există nimeni şi nimic în afară de “Societa Viticola”, cea care produce vinul cu amprenta lui Adrian, “Il dieci di Mutu”! Adrian Mutu a făcut prima coma Departe de lumea dezlănţuită, pitit printre dealuri copleşite de vii cu struguri dulci şi aromaţi, pe un drum şerpuit şi îngust ce face legătura cu Siena, într-un peisaj idilic, desprins parcă din poveşti, se află sătucul San Felice. De fapt, nu e nici un sătuc, pentru că aici nu există nimeni şi nimic în afară de “Societa Viticola”, cea care produce vinul cu amprenta lui Adrian, “Il dieci di Mutu”! Adrian Mutu a făcut prima coma
Departe de lumea dezlănţuită, pitit printre dealuri copleşite de vii cu struguri dulci şi aromaţi, pe un drum şerpuit şi îngust ce face legătura cu Siena, într-un peisaj idilic, desprins parcă din poveşti, se află sătucul San Felice. De fapt, nu e nici un sătuc, pentru că aici nu există nimeni şi nimic în afară de “Societa Viticola”, cea care produce vinul cu amprenta lui Adrian, “Il dieci di Mutu”! Adrian Mutu a făcut prima comandă pentru «Il dieci di Mutu» în perioada turneului final din Elveţia şi Austria.
“Prin anii ’60, existau şi locuitori la San Felice. Acum, după ce aşezarea a fost cumpărată, în 1990, de o societate viticolă, suntem doar noi, cei 60 de muncitori care fac vinul, şi turiştii. Cu timpul, a fost necesar să construim un hotel. Unora dintre clienţi le plăcea atât de mult licoarea, încât simţeau nevoia să mai rămână şi peste noapte ca să savureze băutura noastră”, ne explică Fabrizio Nencioni, directorul de vânzări al “Azienda Agricola di San Felice”.