Revista Time Out a acordat luni, în cadrul unei ceremonii, premiile Eating & Drinking pentru cele mai bune restaurante şi baruri din Capitală, continuând astfel seria galelor de acest gen organizate pe plan internaţional.
În cadrul galei au fost premiate nouă categorii de restaurante şi baruri: Cel mai bun restaurant românesc - Casa Doina, Cel mai bun restaurant asiatic - Benihana, Cel mai bun restaurant libanez şi turcesc - Picollo Mondo, Cel mai bun restaurant italienesc - Aquarium, Cel mai bun restaurant fusion - Heritage, Cel mai bun restaurant nou deschis - Hard Rock Cafe, Cel mai bun restaurant de business - Uptown, Cel mai bun bar - English Bar. De asemenea, Hard Rock Cafe a primit şi Premiul de popularitate.
Doar şapte dintre nouă premii au fost decise de un juriu, premiul pentru Cel mai bun restaurant de business şi Premiul de popularitate fiind oferite în baza voturilor online.
Revista Time Out Bucureşti va publica, joi, un număr dedicat premiilor, unde se vor găsi detalii despre gală, despre câştigători, precum şi despre criteriile de alegere a acestora.
Gala Eating & Drinking Awards Bucureşti se află la prima ediţie şi intenţionează să devină o tradiţie în industrie. Pe plan internaţional, galele anuale de premiere a restaurantelor şi barurilor au devenit o obişnuinţă pentru redacţiile Time Out din oraşe precum Londra, Istanbul, Tel Aviv, New York şi Abu Dhabi. (Mediafax)
Revista Time Out a acordat luni, în cadrul unei ceremonii, premiile Eating & Drinking pentru cele mai bune restaurante şi baruri din Capitală, continuând astfel seria galelor de acest gen organizate pe plan internaţional.
În cadrul galei au fost premiate nouă categorii de restaurante şi baruri: Cel mai bun restaurant românesc - Casa Doina, Cel mai bun restaurant asiatic - Benihana, Cel mai bun restaurant libanez