La sărbătoarea dedicata „Zilei Recoltei” organizată în data de 11 octombrie, la ferma pomicolă numărul 3, ce aparţine firmelor Gliga, au luat parte peste 5.000 de participanţi pe parcursul întregii zile. Au urcat pe scenă peste 300 de artişti, rapsozi şi interpreţi de muzică populară. S-au gătit peste 2.000 de sarmale, sute de gogoşi, clătite şi prăjituri care au fost vândute la preţuri foarte accesibile, iar banii obţinuţi au rămas la dispoziţia echipelor care au participat la concursurile de gătit. Primăria Reghin şi Consiliul Local Reghin au alocat prin hotărâre de consiliu, suma de 250.000.000 de lei vechi. Reusita evenimentului este si meritul familiei Gliga. La diferitele concursuri tematice au participat mai multe echipe: cinci la concursul de gulaş, zece la secţiunea sarmale, sase la clătite şi gogoşi.
Manifestarea a fost "construită" după un nou model, cu expozitii de produse agroalimentare cu vânzare, terase pline, concursuri de sarmale, gulaş şi clătite si, nu în ultimul rând, muzică populară de bună calitate. Astfel, s-au întâlnit numeroşi producători şi procesatori de prestigiu din Reghin şi împrejurimi (Batoş, Gurghiu), care şi-au expus marfa într-un mod atractiv, îndemnând vizitatorii să îşi facă proviziile pe iarnă cu produse alese pe sprânceană. Pentru ca atmosfera sa fie destinsa şi să aiba aerul de sarbatoare dorit, Orchestra Casei de Cultură "Eugen Nicoară” şi soliştii acesteia au întreţinut buna dispoziţie: Doru Pop, Corina Covaciu, Maria Neag, Mihaela Sabău, Laura Stoica. Ioan Conţiu, La starea de bine au contribuit şi echipele de bucătari de ocazie care s-au înscris la concurs.
Maria Crişan Bucin a câştigat „Găluşca de aur” la Ziua Recoltei
La secţiunea cel mai bun gulaş, juriul a deliberat şi a decis că locul intâi îl merită “Gulaş Îmbujorat,” echipa formată din 15 elevi ai claselor a XII şi a XIII-a, de la Grupul Şcolar “