Desi campania electorala pentru alegerile din noiembrie incepe, oficial, la 30 octombrie, multi politicieni au gasit metode ingenioase de a fura startul si de a se adresa electoratului cu aproape o luna inainte de aceasta data. In spatele pliantelor distribuite, chipurile, cu scopul de a se informa cetatenii cu privire la votul uninominal, al afiselor mai mult sau mai putin explicit electorale, al gesturilor generoase, se ascunde, de fapt, o campanie electorala in toata regula.
In cutiile postale ale locuitorilor sectorului 1 au inceput sa apara, de curand, diverse reviste continand retete de bucate, precum si unele mesaje prin care presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, isi asigura cititoarele ca se pricepe de minune la gatit: „Talentul meu de bucatar isi gaseste pretuirea in fiecare duminica, atunci cand potrivesc o salata de cruditati cu ulei de masline, cimbrisor si rozmarin, schimbandu-i radical gustul”.
In interviul pentru „Carticica practica” Olteanu tine sa reaminteasca cititoarelor de carti de bucate ca va candida pentru un nou mandat de parlamentar chiar in sectorul lor, exprimandu-si speranta ca va schimba „atitudinea autoritatilor care, probabil, considera ca sectorul 1 se termina la Arcul de Triumf”.
Gandul Desi campania electorala pentru alegerile din noiembrie incepe, oficial, la 30 octombrie, multi politicieni au gasit metode ingenioase de a fura startul si de a se adresa electoratului cu aproape o luna inainte de aceasta data. In spatele pliantelor distribuite, chipurile, cu scopul de a se informa cetatenii cu privire la votul uninominal, al afiselor mai mult sau mai putin explicit electorale, al gesturilor generoase, se ascunde, de fapt, o campanie electorala in toata regula.
In cutiile postale ale locuitorilor sectorului 1 au inceput sa apara, de curand, diverse reviste continand