Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, spune că nu ar refuza o porţie de ciorbă în miez de noapte. Preferata cântăreţei este cea de fasole, pe care ştie să o prepare cu ochii închişi. De mai bine de 11 ani, de când s-a mutat în Bucureşti, Adina de la Heaven îşi găteşte singură. "La început, o sunam pe mama şi îmi spunea prin telefon ce trebui Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, spune că nu ar refuza o porţie de ciorbă în miez de noapte. Preferata cântăreţei este cea de fasole, pe care ştie să o prepare cu ochii închişi. De mai bine de 11 ani, de când s-a mutat în Bucureşti, Adina de la Heaven îşi găteşte singură. "La început, o sunam pe mama şi îmi spunea prin telefon ce trebui
Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, spune că nu ar refuza o porţie de ciorbă în miez de noapte. Preferata cântăreţei este cea de fasole, pe care ştie să o prepare cu ochii închişi.
De mai bine de 11 ani, de când s-a mutat în Bucureşti, Adina de la Heaven îşi găteşte singură. "La început, o sunam pe mama şi îmi spunea prin telefon ce trebuie să fac, pas cu pas", spune cântăreaţa. Acum, ea ştie să gătească aproape orice, însă cel mai bine se pricepe să prepare ciorbe: "Favorita mea e cea de fasole, pe care o fac după reţeta clasică şi schimb apa de trei ori". Chiar dacă e atentă când găteşte, Adina a avut parte şi de incidente neplăcute în bucătărie.
Era să dea foc bucătăriei
"Am fost la un pas să dau foc bucătăriei, din neatenţie. Am pus ceva la prăjit şi am plecat să fac un duş. Când am ieşit, cratiţa luase foc. Aşa că am rămas nemâncată", povesteşte Adina.