OSPAT. Bucurestenii care au trecut, ieri, pe la Festivalul Mancarii au putut sa savureze tortul, respectiv muschiul de dimensiuni uriase Prajitura gigant, din care s-au facut 5.000 de portii, a concurat ca marime cu un muschi impletit, delicatesa care a masurat 30 de metri.
Oare ce poti face din 300 de kilograme de crema de ciocolata, 300 de kilograme de frisca, 80 de kilograme de fructe si peste 100 de kilograme de muschi? Ei bine, bucurestenii au putut afla raspunsul in acest weekend, la Bucharest Food Festival. Aici, in cortul amplasat in parcul Unirii, organizatorii le-au oferit romanilor doua recorduri demne de Guinness Book: un tort lung de 50 de metri si un muschi impletit in patru de nu mai putin de 30 de metri. Desi nu a fost nicio comisie care sa omologheze recordurile, bucurestenii au venit in numar mare pentru a poza "grozaviile", dar mai ales pentru a le gusta. Din tort s-au facut 5.000 de portii, vizitatorii avand astfel ocazia sa guste deliciosul record national. Si muschiul impletit a avut un succes rasunator, cele cateva sute de portii fiind foarte apreciate de gurmanzii adunati in jurul imensului gratar.
(R.B.)
OSPAT. Bucurestenii care au trecut, ieri, pe la Festivalul Mancarii au putut sa savureze tortul, respectiv muschiul de dimensiuni uriase Prajitura gigant, din care s-au facut 5.000 de portii, a concurat ca marime cu un muschi impletit, delicatesa care a masurat 30 de metri.
Oare ce poti face din 300 de kilograme de crema de ciocolata, 300 de kilograme de frisca, 80 de kilograme de fructe si peste 100 de kilograme de muschi? Ei bine, bucurestenii au putut afla raspunsul in acest weekend, la Bucharest Food Festival. Aici, in cortul amplasat in parcul Unirii, organizatorii le-au oferit romanilor doua recorduri demne de Guinness Book: un tort lung de 50 de metri si un muschi impletit in patru de nu mai pu