Începand de sambata 25 octombrie restaurantul Leo isi asteapta clientii într-o atmosfera cu totul si cu totul speciala, deoarece, pe langa mancarurile traditional romanesti cu care si-a incantat clientii timp de zece ani, meniul restaurantului Leo va cuprinde si mancaruri cu specific bavarez.
Specific bavarez
Infiintat în 25 octombrie 1998, Restaurantul Leo aniverseaza sâmbata, 10 ani de activitate în slujba clientilor. Managerii restaurantului au decis ca e timpul ca acesta sa aiba si un specific al sau aparte. „Se doreste rebranduirea restaurantului Leo, pentru ca acesta nu avea pana acum un specific al sau. Acest lucru va fi introdus treptat, începand cu îmbracamintea angajatilor, schimbarea interiorului localului, schimbarea muzicii in timpul serii, totul pentru mentinerea unei atmosfere cat mai lejere.
Mancaruri deosebite
Meniul restaurantului va suferi si el o modificare, in sensul ca vor aparea si unele mancaruri cu specific bavarez. „Pe langa preparatele cu care ne-am obisnuit clientii timp de zece ani, vom introduce in meniu si preparate cu specific bavarez. Vom urmari atent reactia clientilor si felul in care acestia vor accepta noile produce si in functie de preferintele acestora vom pastra anumite feluri sau vom introduce altele noi”, a declarat Orban Iosif, managerul restaurantului. Dintre meniurile cu specific bavarez amintim ciorba de varza bavareza, omleta bavareza, platoul macelaresc Munchen, Carnatul alb, celelalte fiind o surpriza pentru clienti. Atmosfera bavareza va fi completata cu introducerea muzicii nemtesti seara, berea la litru, berea la metru (aceasta fiind deasemenea germana), schimbarea copertinei, a reclamei, etc. Vor fi introduse de asemenea si sarbatorile cu specific nemtesc printre care si October Fest. De asemenea, cardurile Dublin vor putea fi utilizate in cadrul restaurantului Leo în perioada noiembrie si