Cristina Cioran, vedeta Antenei 2, a luat primele lecţii de gătit de la mama şi de la mătuşa ei. Spune însă că s-a specializat în ale bucătăriei în cei patru ani în care a prezentat o emisiune culinară, la Acasă TV.Gazda emisiunii “Am ceva de spus”, de la Antena 2, e adepta mâncărurilor clasice, simple: “Nu îmi plac preparatele cu care cineva vrea neapărat să demonstreze că poate să combine tot soiul de ingrediente care se pot Cristina Cioran, vedeta Antenei 2, a luat primele lecţii de gătit de la mama şi de la mătuşa ei. Spune însă că s-a specializat în ale bucătăriei în cei patru ani în care a prezentat o emisiune culinară, la Acasă TV.Gazda emisiunii “Am ceva de spus”, de la Antena 2, e adepta mâncărurilor clasice, simple: “Nu îmi plac preparatele cu care cineva vrea neapărat să demonstreze că poate să combine tot soiul de ingrediente care se pot
Cristina Cioran, vedeta Antenei 2, a luat primele lecţii de gătit de la mama şi de la mătuşa ei. Spune însă că s-a specializat în ale bucătăriei în cei patru ani în care a prezentat o emisiune culinară, la Acasă TV.
Gazda emisiunii “Am ceva de spus”, de la Antena 2, e adepta mâncărurilor clasice, simple: “Nu îmi plac preparatele cu care cineva vrea neapărat să demonstreze că poate să combine tot soiul de ingrediente care se pot mânca”. Printre preferatele sale se numără mâncărurile la cuptor, legumele la grătar, dovleceii pané cu mujdei de usturoi şi oţet.
Stă în bucătărie doar 10 minute pe zi
Când vine vorba de gătit, Cristina susţine că e specialistă în prepararea calamarilor cu lămâie. Vedeta spune că primele “lecţii” de gătit le-a luat de la mama şi de la mătuşa ei. Dar s-a perfecţionat la locul de muncă, pe vremea când a prezentat, la Acasă TV, o emisiune culinară. Chiar dacă ştie să facă tot felul de bunătăţi, ea nu stă ore în şir la cratiţă: “Prefer să nu intru în bucătărie dec