Deşi recunoaşte că nu este un maestru bucătar, Mihai Morar nu ar muri de foame dacă nu ar avea cine să-i gătească. Şi asta pentru că se pricepe să facă supă... la plic. De altfel, de când a început să lucreze şi la Radio Zu, din meniul lui Mihai nu lipsesc aceste supe.Îi place mâncarea foarte condimentată Ardelean convins, Mihai Morar nu vrea să se dezmintă de originea sa, tocmai de aceea în topul preferinţelor culinare se numără buca Deşi recunoaşte că nu este un maestru bucătar, Mihai Morar nu ar muri de foame dacă nu ar avea cine să-i gătească. Şi asta pentru că se pricepe să facă supă... la plic. De altfel, de când a început să lucreze şi la Radio Zu, din meniul lui Mihai nu lipsesc aceste supe.Îi place mâncarea foarte condimentată Ardelean convins, Mihai Morar nu vrea să se dezmintă de originea sa, tocmai de aceea în topul preferinţelor culinare se numără buca
Deşi recunoaşte că nu este un maestru bucătar, Mihai Morar nu ar muri de foame dacă nu ar avea cine să-i gătească. Şi asta pentru că se pricepe să facă supă... la plic. De altfel, de când a început să lucreze şi la Radio Zu, din meniul lui Mihai nu lipsesc aceste supe.
Îi place mâncarea foarte condimentată
Ardelean convins, Mihai Morar nu vrea să se dezmintă de originea sa, tocmai de aceea în topul preferinţelor culinare se numără bucatele specifice zonei, pe care le condimentează, piperează şi sărează "până la anularea gustului original al mâncării". Pe lângă bucatele ardeleneşti, vedetei îi mai plac mămăliguţa cu brânză şi cu smântână, specialităţile italieneşti şi fructele de mare. "Nu sunt un bucătar desăvârşit, ştiu să fac doar supă... la plic. În rest, o ajut cu plăcere pe soţia mea, Gabriela, la gătit", spune Mihai Morar. Vedeta recunoaşte că, de când a început să lucreze şi la Radio ZU, îşi face deseori supe la plic.
Chiar