Alin Husariu bucatar la Resturantul Continental Targu Mures va prezinta
Cotlete umplute cu mazare
Pentru 4 portii va trebuie 800 de grame de carne de porc, 200 grame de mazare proaspata, 200 grame ardei gras, 500 grame cartofi in coaja, 500 de grame supa de oase, 1 ou, 100 grame bacon afumat, ulei, 50 grame unt, sare, piper si patrunjel verde. O portie are 150-200 de grame, se serveste pe farfurie astfel: cotletele asemanatoare cu Gordon bleu, adica umplute cu mazare , bacon, ardei, date prin faina si oua si prajite pe ambele parti, cu legumele rumenite si patrunjel tocat deasupra. Felul intai poate fi o supa de dovlecei cu perisoare, iar ca desert Muguri de cires. Acest meniu are preturi fixe in toata tara, la toate restaurantele Continental. 30 de lei antreu, felul unu si desert sau 25 de lei antreu felul principal sau fel principal si desert.
Alin Husariu bucatar la Resturantul Continental Targu Mures va prezinta
Cotlete umplute cu mazare
Pentru 4 portii va trebuie 800 de grame de carne de porc, 200 grame de mazare proaspata, 200 grame ardei gras, 500 grame cartofi in coaja, 500 de grame supa de oase, 1 ou, 100 grame bacon afumat, ulei, 50 grame unt, sare, piper si patrunjel verde. O portie are 150-200 de grame, se serveste pe farfurie astfel: cotletele asemanatoare cu Gordon bleu, adica umplute cu mazare , bacon, ardei, date prin faina si oua si prajite pe ambele parti, cu legumele rumenite si patrunjel tocat deasupra. Felul intai poate fi o supa de dovlecei cu perisoare, iar ca desert Muguri de cires. Acest meniu are preturi fixe in toata tara, la toate restaurantele Continental. 30 de lei antreu, felul unu si desert sau 25 de lei antreu felul principal sau fel principal si desert.