In magazinele Snack Attack din Bucuresti lucreaza 75 de angajati, 80% dintre acestia fiind studenti. De asemenea, 30% din personalul din office frecventeaza in continuare cursurile unei facultati, lucrand in departamente ca financiar, contabilitate sau administrativ.
Pana la sfarsitul anului, lantul de restaurante de tip fast-food Snack Attack va mai angaja aproximativ 35 de oameni, atat muncitori calificati, cat si necalificati pentru a lucra in productie in fabrica de paine pe care compania o va deschide la Balotesti in judetul Ilfov sub brandul Snack Bakeries.
"N-am simtit deocamdata ca se apropie criza. Nu cred ca in sase luni sau un an va trebui sa renuntam la oameni. Oricine ne trimite un e-mail sau un CV sau aplica pe site-ul nostru poate sa vina la interviu pentru ca avem nevoie de oameni. Suntem inca axati pe nevoia de oameni", explica Dana Popa, director de resurse umane al Snack Attack, lider pe piata locala a sandviciurilor.
Astfel, in cadrul fabricii de la Balotesti, painea va fi produsa in brutaria proprie, unde au fost investite in total in jur de cinci milioane de euro. Brutaria situata in localitatea Balotesti va fi completata si de un centru logistic.
Afacerea Snack Attack ar putea ajunge la 10 milioane de euro anul acesta, in comparatie cu o cifra de afaceri de putin peste 6 milioane de euro anul trecut si un profit net de 190.000 de euro, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.
Acum un an, compania a demarat proiectul "La tara", care isi propune sa recruteze candidati din mediul rural. Proiectul este deschis si inchis periodic, in functie de nevoile companiei si a fost demarat prin intermediul unui set de informatii si contacte de la angajati. Astfel, angajatii care faceau recomandarile primeau bonificatii in functie de timpul pe care urmau sa il petreaca cei recomandati in companie. @N_P