Tânărul de 29 de ani, care i-a trimis o scrisoare preşedintelui ţării, prin care cerea să fie eutanasiat, rămâne internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.
Dorinţa lui Eugen Anghel de a-i fi curmată suferinţa s-a lovit de refuzul preşedintelui ţării, care a declarat că o astfel de faptă este interzisă în România. Bărbatul, care nu a părăsit salonul unde este internat de aproape două săptămâni, se află într-o stare gravă, iar medicii sunt sceptici în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire. Deşi s-a vehiculat că Eugen Anghel va fi transferat la Institutul Clinic Fundeni din Capitală, purtătorul de cuvânt al spitalului din Constanţa a declarat că nu s-a făcut niciun demers în acest sens. Cazul lui Eugen Anghel ar fi trebuit să intre în atenţia oficialităţilor din 2006, când prietenii bolnavului au trimis un prim memoriu către Guvern şi Ministerul Sănătăţii. Acestea nu au făcut decât să-l redirecţioneze către Instituţia Prefectului Constanţa. Se pare, însă, că autorităţile locale nu au aruncat nicio privire peste document. Roxana Niculae, director de cabinet al Prefectului, a declarat că pe numele lui Eugen Anghel nu există nimic înregistrat în perioada 2006 - 2008. „În cazul în care memoriul a fost depus de altcineva sau redirecţionat de Guvern, ar fi ca şi cum ai căuta acul în carul cu fân", a explicat aceasta.
Tânărul de 29 de ani, care i-a trimis o scrisoare preşedintelui ţării, prin care cerea să fie eutanasiat, rămâne internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.
Dorinţa lui Eugen Anghel de a-i fi curmată suferinţa s-a lovit de refuzul preşedintelui ţării, care a declarat că o astfel de faptă este interzisă în România. Bărbatul, care nu a părăsit salonul unde este internat de aproape două săptămâni, se află într-o stare gravă, iar medicii sunt sceptici în ceea ce priveşte şansele sale