Ingrediente: 4 fileuri de somon a câte 200 g fiecare, 4 linguri de coriandru proaspăt, tocat, 2 linguri de pătrunjel proaspăt, tocat, trei căţei de usturoi zdrobiţi, 1 linguriţă de boia dulce, 1/2 linguriţă de piper, 4 linguri de ulei de măsline, sucul şi coaja de la o lămâie.
Mod de preparare: Aşezaţi fileurile într-un vas din porţelan. Amestecaţi restul ingredientelor şi turnaţi peste peşte. Lăsaţi să stea la marinat timp de o oră. Încingeţi o tigaie antiaderentă sau un grătar şi frigeţi peştele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnând deasupra marinata rămasă. Puteţi servi peştele cu garnitură de linte verde, sote de spanac, de legume sau de broccoli, fasole verde, sparanghel. Ingrediente: 4 fileuri de somon a câte 200 g fiecare, 4 linguri de coriandru proaspăt, tocat, 2 linguri de pătrunjel proaspăt, tocat, trei căţei de usturoi zdrobiţi, 1 linguriţă de boia dulce, 1/2 linguriţă de piper, 4 linguri de ulei de măsline, sucul şi coaja de la o lămâie.
Mod de preparare: Aşezaţi fileurile într-un vas din porţelan. Amestecaţi restul ingredientelor şi turnaţi peste peşte. Lăsaţi să stea la marinat timp de o oră. Încingeţi o tigaie antiaderentă sau un grătar şi frigeţi peştele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnând deasupra marinata rămasă. Puteţi servi peştele cu garnitură de linte verde, sote de spanac, de legume sau de broccoli, fasole verde, sparanghel.