AMINTIRI. Vedeta a depanat povesti din perioada comunista si s-a pozat cu secera si ciocanul. La plecare fiecare invitat a primit carnetul de membru PCR, precum si stema RSR Cosmina Pasarin a primit carnetul de membru PCR la inaugurarea restaurantului La Scanteia, din Capitala, unde a fost invitata de onoare si a savurat o "delicatesa" a Epocii de Aur: parizer pe ziar.
Cum unul dintre marile ei regrete il reprezenta faptul ca nu a apucat sa devina pionier, ci doar soim al patriei, sambata, de Mos Nicolae, chiar in ziua de nume a fostului dictator, Cosmina a primit un carnet rosu, de membru PCR. Insotita de cativa prieteni, vedeta mers in localul de pe bulevardul Ferdinand pentru a degusta cateva delicioase "retete comuniste". Astfel, Cosmina si gasca s-au delectat cu cate o portie de "parizer pe ziar" - 5 lei portia, si cu un "Platou Casa
Poporului", o grandomanie culinara de vreo jumatate de kilogram de carne. Odata cu nota de plata, Cosmina a mai primit si un carnet de membru PCR, precum si o insigna cu stema Republicii Socialiste Romania.
La sfarsit, vedeta a promis ca se va reintoarce cu siguranta si pe 26 ianuarie, de ziua lui Nicolae Ceausescu.
(R.R.)
AMINTIRI. Vedeta a depanat povesti din perioada comunista si s-a pozat cu secera si ciocanul. La plecare fiecare invitat a primit carnetul de membru PCR, precum si stema RSR Cosmina Pasarin a primit carnetul de membru PCR la inaugurarea restaurantului La Scanteia, din Capitala, unde a fost invitata de onoare si a savurat o "delicatesa" a Epocii de Aur: parizer pe ziar.
Cum unul dintre marile ei regrete il reprezenta faptul ca nu a apucat sa devina pionier, ci doar soim al patriei, sambata, de Mos Nicolae, chiar in ziua de nume a fostului dictator, Cosmina a primit un carnet rosu, de membru PCR. Insotit