Prima promotie de bucatari a unui curs de specializare organizat de Scoala de Excelenta in industria ospitalitatii "Bella Italia" Braila a prezentat, ieri, o expozitie cu produse culinare realizate la final de curs. Astfel, sub indrumarea marelui maestru in arta culinara Gheorghe Vatafu, bucatar sef la Intercontinental Bucuresti pina in 2005, cursantii trimisi la specializare de mai multe restaurante din tara au realizat un veritabil festin cu delicatese culinare pornind de la file de salau ori tartar de somon, diferite tipuri de tartine, cocktail de creveti Capisso pina la medalion de pui cu fructe. In centrul atentiei a fost un aranjament realizat din legume si fructe imitind o vaza cu flori. De mentionat este ca Gheorghe Vatafu, membru in Consiliul de Conducere al Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, este cel care a sustinut acest curs cu tema "Piese de gastronomie pentru mese festive". "Cursul face parte dintr-un program de perfectionare, specializare a bucatarilor de restaurante din Romania, care se va desfasura lunar in cadrul Scolii Bella Italia. Din prima promotie fac parte bucatari din Galati, Braila, Suceava, Focsani si Bacau", ne-a declarat Maria Jerlaianu, directorul scolii.
Prima promotie de bucatari a unui curs de specializare organizat de Scoala de Excelenta in industria ospitalitatii "Bella Italia" Braila a prezentat, ieri, o expozitie cu produse culinare realizate la final de curs. Astfel, sub indrumarea marelui maestru in arta culinara Gheorghe Vatafu, bucatar sef la Intercontinental Bucuresti pina in 2005, cursantii trimisi la specializare de mai multe restaurante din tara au realizat un veritabil festin cu delicatese culinare pornind de la file de salau ori tartar de somon, diferite tipuri de tartine, cocktail de creveti Capisso pina la medalion de pui cu fructe. In centrul atentiei a fost un aranjament realizat din