Shooterville, barul cu tema sportiva de pe Calea Vacaresti, are deja doi ani si jumatate de la lansare, dar, pentru ca nu sunt mare amatoare de sporturi, l-am ocolit intotdeauna pana zilele trecute cand eram in zona.
Era ora pranzului si tot ce stiam despre Shooterville era ca acolo te duci daca vrei sa te uiti la fotbal cu prietenii sau daca vrei sa mananci tex-mex bun. Nu stiam daca e vreun meci (imi doream sa nu fie), dar am riscat si am mers fara rezervare.
Spatiul este mare, aerisit, chiar daca unde intorci privirea dai de o plasma sau un tricou de fotbalist pus in rama pe perete la loc de cinste. Am numarat 13 ecrane plus un proiector. Vizibilitatea pare sa fie foarte importanta atat pentru clienti, cat si pentru proprietari, pentru ca fiecare masa are acces la cel putin doua plasme din doua unghiuri diferite. Daca voiam sa nu ma uit la televizor, imi era practic imposibil.
Incaperea este dominata de mobila si accesoriile din lemn. Pe pereti lambriurile au insertii de metal, mesele sunt din lemn masiv, barul la fel, iar scaunele sunt rosii. In camera pentru nefumatori sunt si cateva canapele din piele rosie care par destul de comode.
Dar venisem sa mananc, asa ca m-am grabit sa inspectez meniul. Mi-a luat mai bine de 10 minute sa ma hotarasc, dar nu pentru ca as fi ales tot de acolo, ci pentru ca denumirile si descrierile mancarurilor erau comico-delicioase.
Bucataria are specific tex-mex: o combinatie de mancare americana si mexicana. Am aflat ca lipiile pentru fajitas vin din America, la fel si condimentele, pentru a nu se pierde autenticitatea gustului.
Am avut de ales intre quesadilla cu pui Guadalajara (18,9), supa crema de porumb mexicana (8,5), chimichangas (21,9), jumatati de cartofi Uber Alles (12,9), "una dintre legumele nationale in Bundesliga - umplute cu bacon si cascaval, servite cu smantana si salsa" (9,9) sau F