La primele ore ale dimineţii, şoferi din Capitală au început să se adune în faţa Guvernului. "Să vină toată ţara!", au strigat aceştia, în număr de peste 100, în prezenţa jandarmilor mobilizaţi să împiedice un eventual blocaj al circulaţiei. Protestul din Bucureşti a luat sfărşit până la această oră, însă în municipii importante din ţară, alţi şoferi încă protestează faţă de triplarea taxei auto, în prezent fiind blocate drumuri naţionale şi un drum european. Şoferii din Timişoara care au protestat faţă de triplarea taxei auto în faţa Prefecturii Timiş au blocat accesul pe Calea Aradului din oraş, principala şosea de acces dinspre Arad spre Timişoara, iar cozile de maşini la intrarea din oraş se întind pe mai mulţi kilometri. Pe Calea Aradului este aşteptat prefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, care a spus că va negocia cu protestatarii şi va încerca să-i convingă să renunţe la acţiune.
Drumul European 85 la ieşirea din Suceava spre Fălticeni a fost blocat mai multe ore de şoferi nemulţumiţi de decizia Guvernului de a tripla valoarea taxei de poluare la maşinile de import. Poliţia a intervenit redirecţionând circulaţia pe alte rute.
La Oradea , şoferii care participau la protestul faţă de noua taxă auto au blocat în jurul orei 14.00 circulaţia rutieră pe DE 60, la ieşirea din municipiul Oradea înspre Cluj-Napoca, pe ambele sensuri de mers, formându-se cozi de maşini pe circa şase - şapte kilometri. Circulaţia a fost reluată în cursul acestei seri.
În cele peste trei ore cât a durat blocajul, la ieşirea din Oradea spre Cluj s-au format cozi de maşini pe ambele sensuri de mers. Potrivit Poliţiei Rutiere, citate de Mediafax, cozile formate în municipiul Oradea, pe centura oraşului, depăşeau zece kilometri, iar cele pe relaţia Oradea-Cluj ajungeau la 30 de kilometri, până în zona oraşului Aleşd.
Şoferii din