Uitaţi de sarmale şi de cozonaci! Lui Jojo îi place la nebunie borşul moldovenesc, cu care ar înlocui oricând bucatele tradiţionale de Crăciun şi Revelion.“Îmi place să mănânc lejer, fără multe grăsimi. Ador bucătăria libaneză şi cea chinezească. Însă cel mai mult şi mai mult îmi place borşul moldovenesc făcut de bunica mea”, mărturiseşte Jojo. Printre preferatele sale se numără şi preparatele pe bază de carne de pui Uitaţi de sarmale şi de cozonaci! Lui Jojo îi place la nebunie borşul moldovenesc, cu care ar înlocui oricând bucatele tradiţionale de Crăciun şi Revelion.“Îmi place să mănânc lejer, fără multe grăsimi. Ador bucătăria libaneză şi cea chinezească. Însă cel mai mult şi mai mult îmi place borşul moldovenesc făcut de bunica mea”, mărturiseşte Jojo. Printre preferatele sale se numără şi preparatele pe bază de carne de pui
Uitaţi de sarmale şi de cozonaci! Lui Jojo îi place la nebunie borşul moldovenesc, cu care ar înlocui oricând bucatele tradiţionale de Crăciun şi Revelion.
“Îmi place să mănânc lejer, fără multe grăsimi. Ador bucătăria libaneză şi cea chinezească. Însă cel mai mult şi mai mult îmi place borşul moldovenesc făcut de bunica mea”, mărturiseşte Jojo. Printre preferatele sale se numără şi preparatele pe bază de carne de pui. De altfel, este singurul tip de carne pe care vedeta îl consumă: “Peştele şi fructele de mare nu îmi plac, iar carne de porc nu mănânc, deci nu se pune problema nici să consum sarmale ori alte preparate grele, specifice sărbătorilor”.
Îi plac mult şi prăjiturile cu ciocolată
Cântăreaţa spune că îi place foarte mult să gătească, însă nu are timp suficient pentru această îndeletnicire: “Gătesc rar, pentru că, din păcate, nu am timp. Nu am încercat foarte multe reteţe, dar ştiu să prepar cele mai multe feluri de bază din bucătăria românească”. Cât despre desert, Jojo recunoaşte că e înnebun