» Daca anul trecut cel mai ieftin meniu de Revelion la un restaurant costa 170 de lei, anul acesta nu coboara sub 270. Cea mai scumpa petrecere se anunta a fi cea de la restaurantul Top of the Rock, din incinta Hotelului Hilton, 1.050 de lei.
» Multe restaurante au crescut preturile, dar au taiat din programul artistic. Revelionul trecut, orice restaurant mai scump avea cel putin un concert live sau un taraf de lautari. Anul acesta distractia va sta, in general, in mainile DJ-ilor.
» Meniurile sunt variate si elaborate (de la "pomana porcului" pana la "gat de gasca umplut cu fudulii si crestele cocosilor"), in functie de profilul restaurantului si de tematica petrecerii aleasa pentru ultima noapte din an.
Restaurante ieftine, 270-350 de lei
» Taverna lu‘ Romica
Meniu: pastrama de berbecut inabusita in vin, pastrav in zeama de varza, tocana de pui scazuta in oala de lut, afumaturi ardelenesti luate din casa taranului, tuica, slaninuta si muraturi.
Program: muzica lautareasca, muzica veche, DJ.
Pret: 270 lei/persoana
» La Papi
Meniu: felul 1 – toba, lebar, cascaval, masline, rosii umplute cu salata de vinete, ardei gras cu pasta de branza, rulada de pui, salam de Sibiu, muschi file, salata de boeuf, chiftelute; felul 2 – somon la gratar, cartofi nature; felul 3 – sarmalute cu mamaliguta, carnati proaspeti; felul 4 – muschi impanat la cuptor, pulpe de pui, cartofi taranesti, salata muraturi; desert – tiramisu, fructe.
Bauturi: racoritoare, vinul casei (rosu si alb).
Program: DJ
Pret: 290 lei/persoana
» Nicoresti
Meniu: gustare, rulada de pui, dorada la gratar cu garnitura, muschi umplut cu carnati, tort, cafea.
Bauturi: 50 ml tarie si o sticla de vin/persoana.
Program: lautari
Pret: 290 lei/persoana
» Taste
Meniu: gustare festiva – pas