Fulguiala de la sfirsitul saptaminii trecute le-a dat ceva batai de cap soferilor braileni care au avut de-a face cu ghetusul format pe strazi, din cauza stratului mic de zapada si a temperaturilor care au coborit si sub minus 7 grade Celsius. Simbata seara, pina sa-si faca aparitia utilajele cu material antiderapant ale operatorilor de salubritate, s-a circulat destul de dificil pe carosabilul alunecos. Intr-un tirziu, echipele de interventie si-au facut aparitia, pentru a imprastia nisipul amestecat cu sare, insa actiunea lor s-a derulat doar pe arterele intens circulate. Pe strazile din cartierele periferice, poleiul a persistat pina ieri dupa-amiaza. "Sint si strazile mici programate pentru interventie, dar dupa ce se finalizeaza actiunea pe arterele principale, vaduri, poduri si zonele intens circulate, cum ar fi cele de linga fabrici de piine, scoli, spitale", ne-a informat Dan Apostol, directorul Directiei pentru Administrare si Gospodarire Locala din cadrul Primariei Braila.
Nici pe raza judetului nu a nins atit de mult incit sa fie nevoie de interventia utilajelor de deszapezire. Dupa cum ne-a declarat Doinita Corban, seful Sectiei Drumuri Nationale Braila, pe drumurile europene si nationale a fost nevoie doar de material antiderapant, pentru combaterea poleiului. S-au imprastiat citeva sute de tone de nisip si sare, cu ajutorul a zece autobasculante cu lama si raspinditor si a patru Unimoguri multifunctionale.
Potrivit previziunilor meteorologice, temperaturile vor ramine scazute toata saptamina, insa in zona Brailei nu va mai ninge pina pe 1 ianuarie 2009.
Fulguiala de la sfirsitul saptaminii trecute le-a dat ceva batai de cap soferilor braileni care au avut de-a face cu ghetusul format pe strazi, din cauza stratului mic de zapada si a temperaturilor care au coborit si sub minus 7 grade Celsius. Simbata seara, pina sa-si faca ap