Organizarea mesei de Revelion este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Aveţi invitaţi la cină şi vreţi să-i impresionaţi. Pentru aceasta, trebuie să daţi dovadă de creativitate şi, mai ales, să acordaţi atenţie detaliilor.Înainte ca petrecerea să înceapă, înainte de a aduce la masă preparatele, primul lucru care va atrage atenţia musafirilor dumneavoastră este felul în care aţi decorat masa. Înainte de toate trebuie să alegeţi combinaţiile de culori pe care le veţi folosi în cazul tacâmurilor, veselei sau ornamentelor. Este recomandată realizarea unor combinaţii de două culori specifice sărbătorilor de iarnă: alb, roşu, auriu, argintiu sau verde. Faţa de masă trebuie să fie de foarte bună calitate, preferabile fiind cele din bumbac sau satin. De asemenea, pentru un plus de eleganţă, evitaţi folosirea şerveţelelor de masă de hârtie. Alegeţi şervete din material textil. Dacă doriţi ca totul să fie ca la carte, după ce aţi ales faţa de masă şi şerveţelele, puteţi îmbrăca scaunele cu acelaşi material din care a fost confecţionată faţa de masă. Dacă nu dispuneţi de huse şi funde mari, puteţi lega câte o panglică simplă la fiecare scaun. Puteţi, de asemenea, aşeza pe masă lumânări care în mod obligatoriu trebuie să fie asortate cu restul ornamentelor. În nici un caz nu trebuie să exageraţi şi să umpleţi masa cu prea multe lumânări. Cea mai bună soluţie este aceea de a folosi un sfeşnic cu cinci braţe pe care să-l aşezaţi, cel puţin la început, în mijlocul mesei. De asemenea, puteţi plasa în centrul mesei o fructieră încărcată cu banane, portocale, mandarine, kiwi, mere. Acestea vor constitui o gustare uşoară pentru invitaţi şi, totodată, vor atrage atenţia asupra modului în care este decorată masa. Tacâmuri de argint, pahare de cristal şi veselă de porţelan În cazul în care sunteţi creativi, vă puteţi realiza singuri decoraţiunile pentru masă. Câteva cr