Gazda emisiunii “Acasă în bucătărie”, Simona Mihăescu, va pregăti pentru masa de Revelion numai bucate alese. Piesa de rezistenţă: curcanul cu mere, pere şi stafide. “Pentru Revelion fac numai mâncăruri deosebite. O să pregătesc o friptură de curcan, cu garnitură de fructe: mere, pere şi stafide. Voi mai prepara şi o prăjitură, un tort de ciocolată, cu nucă. De obicei, fac tot felul de aperitive şi salate: tartine cu somon fumé şi brusch Gazda emisiunii “Acasă în bucătărie”, Simona Mihăescu, va pregăti pentru masa de Revelion numai bucate alese. Piesa de rezistenţă: curcanul cu mere, pere şi stafide. “Pentru Revelion fac numai mâncăruri deosebite. O să pregătesc o friptură de curcan, cu garnitură de fructe: mere, pere şi stafide. Voi mai prepara şi o prăjitură, un tort de ciocolată, cu nucă. De obicei, fac tot felul de aperitive şi salate: tartine cu somon fumé şi brusch
Gazda emisiunii “Acasă în bucătărie”, Simona Mihăescu, va pregăti pentru masa de Revelion numai bucate alese. Piesa de rezistenţă: curcanul cu mere, pere şi stafide.
“Pentru Revelion fac numai mâncăruri deosebite. O să pregătesc o friptură de curcan, cu garnitură de fructe: mere, pere şi stafide. Voi mai prepara şi o prăjitură, un tort de ciocolată, cu nucă. De obicei, fac tot felul de aperitive şi salate: tartine cu somon fumé şi bruschette cu prosciutto”, povesteşte Simona.
Pentru vedeta de la Acasă, aspectul mesei de Revelion contează foarte mult, de aceea va acorda o mare atenţie nu numai preparării, ci şi decorării acesteia: “În general, pentru o masă festivă aleg veselă şi obiecte de decor de sărbătoare: farfurii din porţelan fin, tacâmuri deosebite, un sfeşnic cu lumânări, şerveţele cu model, dar şi câteva crenguţe de brad”.