In noaptea dintre ani imigrantii din Spania vor pune pe masa preparate traditionale din tarile din care provin si vor petrece impreuna cu prietenii sau cu cei dragi, daca toata familia este reunita acolo.
Astfel ca romanii vor pune pe masa cozonacul, iar bulgarii banitsa, mancare preparata din oua si branza feta bulgareasca. Imigrantii romani vor petrece revelionul cu o cina impreuna cu familia si prietenii la care vor servi feluri traditionale romanesti, noteaza jurnalistii de la Sisepuede.
Romanii vor pregati salata cu pui, sarmale (rulouri mici cu carne picanta si orez) cu mamaliga (faina de porumb) si cozonac, un tip de prajitura cu fructe uscate si cacao. Si ceilalti imigranti care si-au gasit un camin temporar in Spania vor petrece noaptea dintre ani cu prietenii si cu mancare traditionala in tarile lor.
In noaptea dintre ani imigrantii din Spania vor pune pe masa preparate traditionale din tarile din care provin si vor petrece impreuna cu prietenii sau cu cei dragi, daca toata familia este reunita acolo.
Astfel ca romanii vor pune pe masa cozonacul, iar bulgarii banitsa, mancare preparata din oua si branza feta bulgareasca. Imigrantii romani vor petrece revelionul cu o cina impreuna cu familia si prietenii la care vor servi feluri traditionale romanesti, noteaza jurnalistii de la Sisepuede.
Romanii vor pregati salata cu pui, sarmale (rulouri mici cu carne picanta si orez) cu mamaliga (faina de porumb) si cozonac, un tip de prajitura cu fructe uscate si cacao. Si ceilalti imigranti care si-au gasit un camin temporar in Spania vor petrece noaptea dintre ani cu prietenii si cu mancare traditionala in tarile lor.