Planuri fara numar, incheieri de conturi, promisiuni ferme ca vom face sau nu vom mai face anumite lucruri - toate acestea ne marcheaza, de fiecare data, intrarea intr-un nou an.
S-au creat adevarate "retete" ale intrarii cu succes intr-un an nou, ale garantarii reusitei in anul care vine si, cu toate acestea, este clar ca fiecare dintre noi ar trebui sa-si gaseasca linistea si detasarea pentru a privi cu realism anul vechi si provocarile anului care vine, pentru a ne gasi cel mai bun drum de urmat.
Pe langa traditiile si superstitiile care ne spun ce si cum sa facem, cel mai important lucru ramane starea noastra de spirit, capacitatea de a avea optimismul si speranta in lucruri mai bune.
Se spune ca daca vreti sa intrati cu dreptul intr-un an nou, atunci ar fi bine sa nu aveti datorii, sa fiti impacati cu toata lumea, sa aveti bani in buzunare si sa va puneti dorinte, despre care se spune ca se vor indeplini.
Si ca, daca afara este ger si zapada este stralucitoare, anul care vine va aduce multe cununii. Iar de Anul Nou sa bei vin rosu. Indiferent de locul unde va aflati, de vestile proaste pe care le-ati primit, intrarea intr-un nou an este intotdeuna un motiv de bucurie.
Si nu pentru faptul ca vestile proaste trebuie celebrate, ci pentru ca orice problema are cel putin trei solutii, iar zilele care urmeaza va vor da oportunitatea sa va ganditi cum sa o rezolvati.
O vorba din popor spune ca "Dracul nu este atat de negru precum pare", de aceea gandurile noastre ar trebui sa fie orientate intotdeuna spre partea plina a paharului, nu spre cea goala.
Pentru a intra cu dreptul in noul an puteti sa faceti o rugaciune catre forma de divinitate in care credeti. Poate cele mai intelepte decizii pe care le putem lua in primele ore din 2009 sunt legate de urmarea unei diete sanatoase, comunicar