Patronul Marian Iancu a virat toate datoriile către jucători şi terţe părţi, un total de 1,5 milioane de euro
Avalanşa de plîngeri şi ameninţări către comisiile FIFA pentru neplata restanţelor financiare de către stranierii Timişoarei a fost stăvilită de către patronul Marian Iancu. Şeful bănăţenilor le-a achitat contravaloarea contractelor pe octombrie şi noiembrie, dar şi primele aferente punctelor obţinute în tur. În medie, un jucător care a evoluat în minim 10 partide din tur, a primit un bonus de 20.000 de euro.
Nu doar jucătorii au profitat, la început de an, de achitarea restanţelor financiare, mai multe cluburi şi persoane aflate în litigiu cu Poli s-au trezit cu banii în conturi. "Una din priorităţile noastre acum e consolidarea bugetului. Am plătit un milion şi jumătate de euro. Asta înseamnă salariile, primele, plăţi către impresari, plăţi scadente către cluburile de la care am transferat jucători şi plăţi făcute ca urmare a unor decizii ale comisiilor federale. Au fost multe lucruri de care a trebuit să avem grijă", a explicat Iancu.
7 milioane de euro e bugetul declarat, pe sezonul în curs, al Politehnicii Timişoara
"Mă bucur că jucătorii şi-au primit salariile restante, îşi meritau banii. Nu ştiu încă dacă mi s-au virat sumele datorate, pentru că abia ce m-am întors din Austria şi n-am verificat"
Dusan Uhrin jr., ex-tehnician Poli
Şefii lui "U": "N-a plătit nimic"
Oficialii Universităţii Cluj susţin că nu au primit nici un ban din transferul lui Goga la Timişoara şi că nici nu îşi fac mari speranţe că i-ar primi în curînd. "Avem hotărîre definitivă de la FRF, iar Poli, în secunda asta, are interzis la transferuri. Avem mare nevoie de banii de pe Goga, dar ce să ne aşteptăm de la Iancu? Dacă îi primim pînă pe 20 februarie e bine. Vor trage de timp, pentru că au voie să plătească cu 24