Criza financiara a ajuns pana intr-acolo ca a schimbat obiceiurile alimentare adanc inradacinate in culturile fiecarui stat. Se pare ca in 2009 principalul aliment care se va gasi pe mesele restaurantelor va fi oul.
Acesta va fi preparat in diferite feluri, conteaza doar sa aiba un gust bun, anunta Herald Tribune.
"Criza ne afecteaza si stilul de alimentatie zilnic. Ne lovim de acest lucru, iar schimbarile pe care le vom face trebuie sa ne ajute sa ne imbunatim performantele la locul de munca", a precizat Kay Logsdon, editor la The Food Channel. Nancy Krohngold spune ca este posibil ca mai multe persoane sa inceapa sa gateasca in casa, pentru ca este mai ieftin.
"Chiar daca criza afecteaza multe persoane, ele au totusi nevoie sa manance. Am observat ca tot mai multe persoane au inceput sa manance acasa, iar preferintele lor cand sunt la magazin s-au schimbat foarte mult in comparatie cu anul precedent", a spus si Nikki Heil, manager la Whole Foods. Proprietarii de restaurante spun ca in aceasta perioada dificila trebuie sa isi imbunatateasca meniurile.
"Cred ca clientii sunt stresati de problemele pe care le au din cauza crizei, iar cand vin la restaurant vor sa se relaxeze si sa manance ceva gustos", a declarat Jeff Trefry, sef executiv la Cork. In plus anul 2009 nu va fi unul al experimentelor, oamenii vor prefera sa consume produse traditionale si ieftine.
Criza financiara a ajuns pana intr-acolo ca a schimbat obiceiurile alimentare adanc inradacinate in culturile fiecarui stat. Se pare ca in 2009 principalul aliment care se va gasi pe mesele restaurantelor va fi oul.
Acesta va fi preparat in diferite feluri, conteaza doar sa aiba un gust bun, anunta Herald Tribune.
"Criza ne afecteaza si stilul de alimentatie zilnic. Ne lovim de acest lucru, iar schimbarile pe care le vom fa