Crina Abrudan, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, a deprins tainele artei culinare de la mama şi de la bunica ei. Deşi în copilărie a făcut mâncare alături de acestea, acum prezentatoarea nu suportă pe nimeni prin preajmă când găteşte. “Nu îmi place, vorba aceea, să îşi bage cineva nasul în oala mea”, spune ea. Pentru că îşi petrece cea mai mare parte a timpului la serviciu, blonda preferă să intre în buc Crina Abrudan, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, a deprins tainele artei culinare de la mama şi de la bunica ei. Deşi în copilărie a făcut mâncare alături de acestea, acum prezentatoarea nu suportă pe nimeni prin preajmă când găteşte. “Nu îmi place, vorba aceea, să îşi bage cineva nasul în oala mea”, spune ea. Pentru că îşi petrece cea mai mare parte a timpului la serviciu, blonda preferă să intre în buc
Crina Abrudan, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, a deprins tainele artei culinare de la mama şi de la bunica ei. Deşi în copilărie a făcut mâncare alături de acestea, acum prezentatoarea nu suportă pe nimeni prin preajmă când găteşte. “Nu îmi place, vorba aceea, să îşi bage cineva nasul în oala mea”, spune ea.
Pentru că îşi petrece cea mai mare parte a timpului la serviciu, blonda preferă să intre în bucătărie doar în weekend, iar atunci are grijă să facă suficientă mâncare cât să-i ajungă pentru mai multe zile.
“În general, gătesc când sunt liberă. Fac mai multe feluri, ca să pot să stau şi să mănânc în faţa televizorului, fără să fiu nevoită să ies din casă. Iar asta se întâmplă în general iarna. Nu mă laud că ştiu să gătesc foarte bine, dar îmi place să fac pui la cuptor cu cartofi şi mazăre, ciorbă de perişoare, sarmale, supă de pui şi şniţele”, spune Crina.