Dana Săvuică intră în bucătărie destul de rar. Dar atunci când găteşte, nu dă greş în prepararea vinetelor la cuptor, mâncare pe care v-o recomandă. Pentru că e mereu ocupată, Dana Săvuică mărturiseşte că nu petrece prea mult timp în bucătărie şi nu e foarte pricepută la gătit. “Nu sunt o bucătăreasă desăvârşită, dar ştiu să fac salate şi orice din vinete. Specialitatea mea sunt vinetele coapte la cuptor cu caşcaval topit Dana Săvuică intră în bucătărie destul de rar. Dar atunci când găteşte, nu dă greş în prepararea vinetelor la cuptor, mâncare pe care v-o recomandă. Pentru că e mereu ocupată, Dana Săvuică mărturiseşte că nu petrece prea mult timp în bucătărie şi nu e foarte pricepută la gătit. “Nu sunt o bucătăreasă desăvârşită, dar ştiu să fac salate şi orice din vinete. Specialitatea mea sunt vinetele coapte la cuptor cu caşcaval topit Dana Săvuică intră în bucătărie destul de rar. Dar atunci când găteşte, nu dă greş în prepararea vinetelor la cuptor, mâncare pe care v-o recomandă.
Pentru că e mereu ocupată, Dana Săvuică mărturiseşte că nu petrece prea mult timp în bucătărie şi nu e foarte pricepută la gătit. “Nu sunt o bucătăreasă desăvârşită, dar ştiu să fac salate şi orice din vinete. Specialitatea mea sunt vinetele coapte la cuptor cu caşcaval topit şi roşii”, afirmă vedeta.
Iată cum se prepară acestea
Ingrediente: două vinete mari, sare, 700 g roşii, 3 cepe, 4 căţei de usturoi, pătrunjel, oregano şi ulei de măsline; pentru sos: o lingură de unt, două linguri de făină, 300 ml lapte, 130 g caşcaval, piper alb, nucşoară rasă, două gălbenuşuri, două linguri de pulpă de roşii şi un praf de zahăr.
Mod de preparare: Vinetele curăţate de coajă se taie pe lung, se presară cu sare, se lasă 15 minute la scurs, apoi se spală. Se pun într-o tavă unsă cu ulei şi se dau la cuptor 20 de minute. Într-o tigaie, se călesc ceapa şi usturoiul, p