Povestea aterizării forţate a avionului în râul Hudson de la New York, din urmă cu trei zile, când pilotul Chesley Sullenberger a reuşit să aşeze aparatul de zbor cuminte pe apă, salvând 155 de vieţi, continuă să facă vâlvă în SUA. Cu toate că zeci de televiziuni şi publicaţii se bat pe o exclusivitate cu pilotul-erou, acesta nu vrea în ruptul capului să-şi facă publicitate, ci îşi doreşte să stea alături de familia sa, liniş Povestea aterizării forţate a avionului în râul Hudson de la New York, din urmă cu trei zile, când pilotul Chesley Sullenberger a reuşit să aşeze aparatul de zbor cuminte pe apă, salvând 155 de vieţi, continuă să facă vâlvă în SUA. Cu toate că zeci de televiziuni şi publicaţii se bat pe o exclusivitate cu pilotul-erou, acesta nu vrea în ruptul capului să-şi facă publicitate, ci îşi doreşte să stea alături de familia sa, liniş
Povestea aterizării forţate a avionului în râul Hudson de la New York, din urmă cu trei zile, când pilotul Chesley Sullenberger a reuşit să aşeze aparatul de zbor cuminte pe apă, salvând 155 de vieţi, continuă să facă vâlvă în SUA. Cu toate că zeci de televiziuni şi publicaţii se bat pe o exclusivitate cu pilotul-erou, acesta nu vrea în ruptul capului să-şi facă publicitate, ci îşi doreşte să stea alături de familia sa, liniştit, în reşedinţa din California.
“Şi-a făcut doar datoria, iar experienţa de pe avioanele de luptă l-a ajutat enorm. E bucuros că a salvat vieţi, dar consideră că nu merită atâta atenţie”, a declarat presei americane, Lorrie Sullenberger, soţia celui supranumit “Pilotulînger”. “E cel mai modest om din lume. Aşa a fost mereu”, a mai spus aceasta. Între timp, epava avionului a fost ridicată din râul Hudson şi dusă într-un hangar pentru expertizare.
Cutiile negre, recuperate şi trimise la expertiză
Chesley Sullenberger şi copilotul său au fost chemaţi la audieri, în ciuda faptulu