Sarbatorile Colegiului "Ana Aslan" au debutat, ieri, cu ziua portilor deschise pentru elevii de clasa a VIII-a si pentru cei de-a XII-a, pentru care au fost organizate activitati demonstrative in cabinetele de nursing.
O alta activitate derulata ieri a fost Targul provinciilor franceze, in cadrul careia au fost prezentate patru regiuni, identificandu-se elemente de cultura si civilizatie. In final s-a vernisat o expozitie cu simboluri ale gastronomiei franceze, galette - omleta, cripes - clatite, truffes, champagne, degustate cu placere de elevi.
Evenimentele vor continua pana joi, cand la ora 12.00 va avea loc festivitatea de inchidere in sala de festivitati a colegiului.
Sarbatorile Colegiului "Ana Aslan" au debutat, ieri, cu ziua portilor deschise pentru elevii de clasa a VIII-a si pentru cei de-a XII-a, pentru care au fost organizate activitati demonstrative in cabinetele de nursing.
O alta activitate derulata ieri a fost Targul provinciilor franceze, in cadrul careia au fost prezentate patru regiuni, identificandu-se elemente de cultura si civilizatie. In final s-a vernisat o expozitie cu simboluri ale gastronomiei franceze, galette - omleta, cripes - clatite, truffes, champagne, degustate cu placere de elevi.
Evenimentele vor continua pana joi, cand la ora 12.00 va avea loc festivitatea de inchidere in sala de festivitati a colegiului.