Ingrediente: 200g orez de risotto, 850ml supa de legume, 50g mazare, 50g parmezan ras, zeama de la jumatate de lamaie
Mod de preparare
Se incalzeste un vas la foc mediu si se caleste orezul timp de 1 minut, amestecand incontinuu. Se adauga o cana de supa si se amesteca pana ce este absorbita. Se reduce intensitatea focului si se adauga restul de supa, cate o cana pana este absorbita in intregime si orezul devine fraged. Se adauga mazarea si se mai lasa timp de 5 minute, apoi se ia vasul de pe foc. Se adauga parmezanul si zeama de lamaie se mai adauga sare si piper si se amesteca bine.
Se serveste imediat cu parmezan ras deasupra.
Ingrediente: 200g orez de risotto, 850ml supa de legume, 50g mazare, 50g parmezan ras, zeama de la jumatate de lamaie
Mod de preparare
Se incalzeste un vas la foc mediu si se caleste orezul timp de 1 minut, amestecand incontinuu. Se adauga o cana de supa si se amesteca pana ce este absorbita. Se reduce intensitatea focului si se adauga restul de supa, cate o cana pana este absorbita in intregime si orezul devine fraged. Se adauga mazarea si se mai lasa timp de 5 minute, apoi se ia vasul de pe foc. Se adauga parmezanul si zeama de lamaie se mai adauga sare si piper si se amesteca bine.
Se serveste imediat cu parmezan ras deasupra.