Deşi îi plac la nebunie bucatele tradiţionale ardeleneşti, Pavel Bartoş spune că se pricepe mai bine să facă mâncare chinezească. Actorul din serialul “Îngeraşii, de la Acasă, a învăţat să gătească urmărind emisiuni gastronomice, dar şi din cărţile de bucate. “Sunt un împătimit al mâncărurilor ardeleneşti. Ciorbă ardelenească, varză à la Cluj sau varză cu ciolan, orice mâncare condimentată venită din Ardeal Deşi îi plac la nebunie bucatele tradiţionale ardeleneşti, Pavel Bartoş spune că se pricepe mai bine să facă mâncare chinezească. Actorul din serialul “Îngeraşii, de la Acasă, a învăţat să gătească urmărind emisiuni gastronomice, dar şi din cărţile de bucate. “Sunt un împătimit al mâncărurilor ardeleneşti. Ciorbă ardelenească, varză à la Cluj sau varză cu ciolan, orice mâncare condimentată venită din Ardeal
Deşi îi plac la nebunie bucatele tradiţionale ardeleneşti, Pavel Bartoş spune că se pricepe mai bine să facă mâncare chinezească. Actorul din serialul “Îngeraşii, de la Acasă, a învăţat să gătească urmărind emisiuni gastronomice, dar şi din cărţile de bucate.
“Sunt un împătimit al mâncărurilor ardeleneşti. Ciorbă ardelenească, varză à la Cluj sau varză cu ciolan, orice mâncare condimentată venită din Ardeal mi-ai da, mănânc până nu mai pot”, spune vedeta de la Acasă TV.
A mâncat insecte prăjite
Chiar dacă soţia sa se pricepe de minune la gătit, lui Pavel Bartoş îi place la nebunie să facă şi el pe bucătarul. “Ştiu să fac mâncare chinezească, specialităţi italieneşti, îndeosebi farfale cu mentă, şi prăjeli de tot felul”. Nu întotdeauna Pavel a gătit ca la carte: “Am greşit reţetele, mai ales când am încercat primele feluri de mâncare chinezească, dar nu m-am îndurat să le arunc, m-am chinuit să mănânc din ele”.
Cum se fac farfalele cu mentă?
Se fierb 200 de grame de farfale. Separat, se ia o bucată de costiţă sau de pui, de preferin