Ingrediente:
2 bucăţi de piept de pui, 150g muşchi file afumat, 8 felii brânză topită, 400g ciuperci proaspete, 400ml smântână, 100g unt, cartofi, verdeaţă, piper, sare.
Mod de preparare:
Pieptul se bate ca pentru şniţele, se sărează, după care se pun deasupra felii de muşchi ciuperci tăiate şi ele feliuţe şi câte două felii de brânză topită. Se rulează şi se prind cu scobitori. Se aşează în tavă cu unt şi puţină apă. După ce s-au rumenit pe deasupra se scot iar în sosul format, iar apoi se pun ciupercile tăiate felii mai mari. Când s-au înmuiat se adaugă smântâna în care s-a dizolvat o lingură de făină şi se mai ţine în cuptor până se leagă puţin. Rulourile se servesc alături de sosul format şi cartofi natur cu puţină verdeaţă deasupra.
Ingrediente:
2 bucăţi de piept de pui, 150g muşchi file afumat, 8 felii brânză topită, 400g ciuperci proaspete, 400ml smântână, 100g unt, cartofi, verdeaţă, piper, sare.
Mod de preparare:
Pieptul se bate ca pentru şniţele, se sărează, după care se pun deasupra felii de muşchi ciuperci tăiate şi ele feliuţe şi câte două felii de brânză topită. Se rulează şi se prind cu scobitori. Se aşează în tavă cu unt şi puţină apă. După ce s-au rumenit pe deasupra se scot iar în sosul format, iar apoi se pun ciupercile tăiate felii mai mari. Când s-au înmuiat se adaugă smântâna în care s-a dizolvat o lingură de făină şi se mai ţine în cuptor până se leagă puţin. Rulourile se servesc alături de sosul format şi cartofi natur cu puţină verdeaţă deasupra.