Este inspirata din Pizza Hawaiana, de dragul gustului dulceag al ananasului in combinatie cu sunca!
Ingrediente: 500 g aluat dospit, 8 felii subtiri de sunca presata, 200 g ananas din conserva taiat foarte marunt si stors foarte bine, 4 felii de cas, 3 linguri pasta de rosii, 2 lingurite usturoi pudra, 1 lingurita oregano uscat, 1 lingurita zahar.
Mod de preparare:
Amestecati pasta de rosii, usturoiul pudra, oregano si zahar. Direct in tava se intinde aluatul de paine in forma de dreptunghi. Se unge cu amestecul de pasta de rosii lasand liber 2 cm la unul din capete pentru ca atunci cand rulam painea sa nu iasa amestecul. Peste pasta de rosii se pun 4 felii de sunca, apoi ananasul, casul si din nou sunca. Se ruleaza painea cat mai strans, se unge cu lapte si se da la cuptor timp de 30-45 minute. Se taie dupa ce s-a racit.
Este inspirata din Pizza Hawaiana, de dragul gustului dulceag al ananasului in combinatie cu sunca!
Ingrediente: 500 g aluat dospit, 8 felii subtiri de sunca presata, 200 g ananas din conserva taiat foarte marunt si stors foarte bine, 4 felii de cas, 3 linguri pasta de rosii, 2 lingurite usturoi pudra, 1 lingurita oregano uscat, 1 lingurita zahar.
Mod de preparare:
Amestecati pasta de rosii, usturoiul pudra, oregano si zahar. Direct in tava se intinde aluatul de paine in forma de dreptunghi. Se unge cu amestecul de pasta de rosii lasand liber 2 cm la unul din capete pentru ca atunci cand rulam painea sa nu iasa amestecul. Peste pasta de rosii se pun 4 felii de sunca, apoi ananasul, casul si din nou sunca. Se ruleaza painea cat mai strans, se unge cu lapte si se da la cuptor timp de 30-45 minute. Se taie dupa ce s-a racit.
Este inspirata din Pizza Hawaiana, de dragul gustului dulceag al ananasului in combinatie cu sunca!
Ingrediente: 500 g aluat dospit, 8 felii subtiri de sunca presata, 200 g ananas d